C/ Roca Labrador, 29 Altell 25003 Lleida -

Traductors i intèrprets a LLeida

19 de Marzo de 2015

Torsitrad neix el 1998 i es consolida com una empresa dinàmica formada per diversos professionals experts, formats i llicenciats en traducció, interpretació i diverses filologies, així com altres titulacions complementàries, amb una llarga experiència i capacitats per a la traducció de/a diversos idiomes, així com la correcció ortogràfica i d’estil. És una organització interdisciplinària que es basa en el treball en equip i en una comunicació interactiva que busca solucions a les necessitats específiques de cada client.

A banda del nostre equip intern, comptem amb una dilatada xarxa de col·laboradors, que ens ajuden a cobrir la pràctica totalitat dels idiomes i serveis oferts.

L’ús cada cop més ineludible d’Internet i de les noves tecnologies, així com la conseqüent globalització i el flux continu d’informació, duen a una necessitat constant de comunicar-se, tant en l’àmbit local com nacional i internacional. Això fa que la tasca de lingüistes que garanteixin uns textos de qualitat i de traductors que puguin reproduir la informació amb la màxima garantia sigui cada cop més essencial. El client no és estàtic, proposa i modifica models i productes, els promociona i en aquest procés d'intercanvi intervé Torsitrad, que amb la seva tasca professional col·labora en la consecució de les necessitats comercials i d’altra índole.